Boka moderator – hela Sverige

Det har inte gått två månader sedan Almedalsveckan hölls och redan har jag två bokningar inför Almedalen 2016.boka moderator - hela Sverige

Visserligen har jag varit bokad ett antal år nu, men att ha bokningar redan i mitten av september året innan är rekord.

Jag tar det som ett gott betyg på mitt sätt att jobba som moderator.

Jag törs påstå att jag fått en hel del uppmuntran de senaste åren i den gotländska huvudstaden. Jag är en av de moderatorer som varit mest bokad. När Resumé listat den populäraste moderatorn har jag till och med hamnat överst på listan ett år.

Boka moderator – hela Sverige

Jag har ett brett spektrum av ämnen som jag modererar. Egentligen är det i stort sett allt, jag har ju jobbat brett som journalist på Ekot på Sveriges Radio, det är exempelvis ekonomi, politik, energi, samhällsfrågor i ett bredare perspektiv. Och mycket annat.

Genomgående, oavsett ämne, är att jag fokuserar på att alla ska förstå. Det får inte bli krångligt. Det får inte bli tråkigt.

Därför frågar jag om och om tills jag tror att alla förstå. Och tills de som är med i panelen faktiskt svarar.

Sedan är det också viktigt med ett gott humör. Det ska vara lite kul också. Ett garv då och då förhöjer stämningen och gör en tillställning mer njutbar.

När jag bokas som moderator vill jag gärna komma in i ett tidigt skede. Jag har ju stor erfarenhet och kan komma med mycket synpunkter på upplägg. Det handlar om sammansättning av paneler och mycket annat.

Jag kontaktar också alltid talare i god tid när jag bokats som moderator. Ser till att de kan förbereda sig ordentligt på vad som komma skall. De ska inte behöva överraskas i en debatt utan känna sig trygga.

Jag har självklart också nära kontakt med arrangören som ju ofta har önskemål på vilka frågor eller ämnen som ska avhandlas.

Verkar det här intressant? Gå gärna in på min hemsida www.silbersteinab.se eller slå en signal, 070 606 26 00.

Det vore ju synd om jag inte har några luckor om du t ex är intresserad av hjälp i Almedalen nästa år…

Klicka här mer info