Bra moderator – högt betyg för moderatorn

bra moderator

Jag har ju modererat i ett antal år nu och törs säga att jag vet vad som krävs för att programmet ska bli bra. Inte för långa programpunkter, vi lever i en MTV-tid där vi inte har tålamod med långa dragningar. Så nu blir det som jag brukar vilja. Talarna talar inte så länge utan jag kompletterar med mina frågor. Då blir det variation, ett bra tempo och, tror jag, bättre möjligheter för publiken att få ut något.
Så ni som funderar på att boka en moderator, om ni tror att jag kan bidra, hör av er i god tid. Det bästa är om jag får komma in redan på planeringsstadiet, diskutera vilka man kan bjuda in (och jag har efter min långa tid som journalist på Ekot, Sveriges Radio ett stort kontaktnät, jag brukar lätt få talare att ställa upp tack vare att jag träffat dem tidigare och de vet att jag är seriös och påläst). Se tidigare inlägg
Därefter kan vi prata om hur vi komponerar programmet så att det blir bra, får ett lagom tempo, vi säkerställer att publiken verkligen får veta vad de vill – och vad ni som arrangör vill att de ska få sig till livs.
Och kom ihåg, ett samtal eller ett mail binder inte upp er på minsta vis. Men vi kan ändå pratas vid och se om det finns förutsättningar för samarbete.
Och, som sagt, nöjda kunder kommer åter.

Jag har mer än 30 års erfarenhet som journalist. Det har jag stor nytta av som moderator.
Klicka här för att kontakta mig eller ring 0706062600