Erfaren moderator – populärast i Almedalen

Erfaren moderator ger resultat

Almedalens populäraste moderator enligt Resumé
Almedalens populäraste moderator enligt Resumé

Jag var populärast som moderator i Almedalen i år 2013.
Och redan nu kommer beställningarna inför nästa sommar.
Det känns skönt. Att jag som erfaren moderator får ett sådant
erkännande.

 

Willy Silberstein ledde 17 debatter i Almedalen

erfaren-moderatorFörra sommaren ledde jag 17 debatter i Almedalen. Resumé listar varje år dem som har flest uppdrag och jag fick alltså förstaplatsen vilket gladde mig mycket.
Som så ofta i den gotländska huvudstaden spretade ämnena.
Mycket handlade om energi, en av mina uppdragsgivare var Svensk Energi som ordnade debatter om kärnkraft, energi till industrin, hur vi konsumenter själva kan läsa av hur mycket el vi förbrukar i realtid mm.
En annan stor kund var universiteten som ordnade debatter om högskolan. Varje eftermiddag grillade jag en företrädare för det parti som hade Almedalen på kvällen. Tempot var högt och engagemanget från publiken stort.

Många roliga och intressanta uppdrag

Ett av de roligare uppdragen var för Aleris. I panelen ingick bland andra Poker Wallenberg från Wallenbergsfären tillsammans med Börje Ekholm från Investor.
Inte ens ståplatserna räckte till för de många som kom och lyssnade på de två giganterna från svenskt näringsliv när de diskuterade vad den privata vården kan tillföra den offentliga vården. Det blev ett bra samtal, och när jag frågade Poker Wallenberg om de ska börja hänga i Almedalen lät det som att de kommer tillbaka.

Även svåra ämnen fångar publik

Ett ämne hade jag lite ågren inför. För Länsförsäkringar skulle jag moderera ett samtal om kundägda försäkringsbolag. Jag var lite orolig för att ämnet var för smalt, att bara de närmast sörjande, sådär en handfull, skulle komma och att det skulle bli nördarnas julafton.
Salen, och den var stor, var fullsatt, platserna räckte inte ens till. Då känns det extra skönt att vara moderator.
Sommaren 2013 gjorde jag nog så mycket som det går, tror knappt att det varit möjligt att klämma in något mer.

Boka en erfaren och populär moderator

Och mot bakgrund av att beställningar redan börja komma för sommaren 2014 kanske det, trots att det är höst fortfarande, är dags för en första kontakt? Hör gärna av dig för ett helt förutsättningslöst samtal inför sommaren 2014, willy@silbersteinab.se eller 070 606 26 00.
Klicka här för kontakta mig

Min GooglePlus-sida