Medieträning med Willy Silberstein i Stockholm

Medieträning med Willy Silberstein i Stockholm betyder en hårdkörning under förslagsvis en halvdag om det är en grupp som kommer. Jag har lokal på Nybrokajen i Stockholm, men jag reser ofta runt i såväl Stockholm som Sverige.

Medieträning med Willy Silberstein i StockholmMedieträning med Willy Silberstein betyder först teori. Vi tränger in i huvudet på journalister. Hur tänker de? Vad ska jag själv tänka på när en journalist hör av sig? Hur kan jag försöka att plantera nyheter som jag vill ha in i media?

Medieträning med Willy Silberstein betyder vidare ett ganska stort antal intervjuer. Jag tar alltid fram specialskrivna frågor. Du som kommer till medieträning med Willy Silberstein i Stockholm ska tränas med frågor som du skulle kunna få dagen efter. De ska vara relevanta.

Ofta är frågorna tuffa. För medieträning med Willy Silberstein i Stockholm innebär att tuffare än så här ska det aldrig bli på riktigt. Du blir med andra ord van att hantera tuffa intervjusituationer.

Varje intervju filmas. Vi tittar och diskuterar vad som kan bli bättre.

Vad ger medieträning med Willy Silberstein i Stockholm

Jag törs lova att Du blir bättre. Jag är en av Sveriges mest rutinerade medietränare, jag lämnade journalistiken för bara några år sedan. Många medietränare har, ärligt talat, inte satt sin fot på redaktioner på väldigt lång tid. Tiden har sprungit ifrån en del av dem.

Medieträning med Willy Silberstein i Stockholm betyder ofta att vi också diskuterar budskap. Efter mer än 30 år som journalist, till stor del på Ekot Sveriges Radio har jag stor vana att hjälpa till, att hitta de där korta, lättbegripliga budskapen som gagnar dig när de kommer ut via media.

Låter det intressant med Willy Silberstein i Stockholm? Hör gärna av dig för en förutsättningslös diskussion, 070 606 26 00 eller willy@silbersteinab.se

Mvh

Willy Silberstein