Boka moderator Göteborg

boka moderator göteborgNyligen var det någon i Göteborg som hörde av sig.

Vi behöver en bra moderator. Jag såg dig leda ett samtal, du var ju grym.

Jag får rätt ofta samtal eller mail också från platser utanför Stockholm. Och jag åker gärna ut i landet, det må vara Göteborg, Malmö eller någon annan stad. Jag gillar att röra på mig.

Oavsett om jag är just i Göteborg eller på någon annan ort så satsar jag allt på att det ska bli bra.

Jag förbereder mig ordentligt. Läser in mig på ämnet, kontaktar talare eller paneldeltagare. För det är viktigt att alla talare i en panel känner sig väl förberedda. De ska inte behöva utsättas för obehagliga överraskningar.

Vilket inte betyder att jag inte ibland överrumplar med en oväntad fråga, det gillar jag att göra men det ska inte vara så att en talare känner att oj, jag hade ingen aning om att det här ämnet skulle dyka upp.

Boka moderator Göteborg eller på andra orter.

När jag modererar är jag alltid angelägen om en lättsam ton. Jag vill ha avspända panelister, ett trevligt samtal. Om jag inte får några grav under ett samtal eller en debatt är jag oftast besviken, även om det självklart beror på ämne. Om det är ett väldigt allvarligt ämne så vill jag absolut inte ha skratt. Men ofta är det ändå på sin plats.

De senaste somrarna har jag varit en av de mest anlitade moderatorerna. Det tar jag som ett kvitto på att jag gör ett bra jobb.

Och redan nu har jag åtta definitiva eller preliminära bokningar för sommaren 2016.

Är du på jakt efter en moderator? Du kan finnas i Stockholm, Göteborg, Malmö eller var som helst, hör av dig. Du förbinder dig inte för något om du bara tar kontakt för att diskutera en kommande debatt eller liknande. Jag nås på 070 606 26 00 eller willy@silbersteinab.se

Och helst kommer jag in på ett tidigt stadium, så att jag får vara med och planera en debatt. Jag har stor vana och kan bidra till bra upplägg.

Läs mer  om att boka moderator göteborg.