Erfaren moderator

erfaren moderator
Willy i Svt:s Malmödebatt. Källa: svt.se

Letar du efter en erfaren moderator? I all ödmjukhet vill jag säga att du har kommit helt rätt.

Min bakgrund är till stor del journalistiken. Jag har jobbat många år på Sveriges Radios eko-redaktion.

Och en journalist ställer som bekant många frågor. Det har jag alltså gjort i många, många år.

Det har jag stor nytta av när jag modererar. Nyligen var jag exempelvis moderator när statsminister Stefan Löfven talade och därefter svarade på mina frågor hos Sveriges kommuner och landsting.

Mina motton är information, begriplighet, tempo och glädje.

Boka erfaren moderator i tid

Självklart ska publiken gå hem bättre informerad. Jag ser till att frågor ställs så att svaren blir begripliga. Är de inte begripliga från början frågar jag om, alla ska förstå. Det är något som jag tycker ska karakterisera en erfaren moderator.

Det är också viktigt att en debatt eller ett samtal inte blir segt. Jag har sett många exempel på det tidigare, därför är tempo viktigt. Jag ser till att alla talare är med, att ingen får tala för länge. Och så vinnlägger jag mig också om att publiken ska ha roligt. Det kostar inget om det blir ett och annat garv också. En erfaren moderator ger möjlighet för talarna att

I sommar har jag ett stort antal bokningar i Almedalen. Det finns fortfarande en del luckor, dock är de inte så många så hör gärna av dig snarast om du behöver hjälp i Visby.

Inför varje event tar jag i god tid kontakt med talare. Vi diskuterar frågor så att de blir bra för alla.

Låter det här intressant? Hör gärna av dig om du är i behov av en erfaren moderator. Jag nås på willy@silbersteinab.se eller 070 606 26 00.

Willy Silberstein

Erfaren moderator