Presentationsteknik – jag gör dig till en bättre talare

presentationsteknikDu kan slå undan följande som bara reklam: jag törs lova att jag gör dig till en bättre talare. En halvdag med mig, ni kan gärna vara en grupp, där vi övar presentationsteknik kommer att ge märkbara resultat.

Det är lite märkligt. När vi ska börja köra bil tar vi lektioner eller tränar privat. Vissa har till och med en personlig tränare för att bli bättre och mer effektiv på gymmet.
Men likafullt – alltför få ser till att bli bättre när de ska tala inför en publik.
Trots att det finns teknik att tillämpa, konkreta tips som gör dig så mycket effektivare som talare.

Kurs i presentationsteknik

Låt mig kort beskriva hur jag tränar dem som vill bli bättre på presentationsteknik.
Vi inleder med teori. Jag har en lång lista med konkreta tips på hur kommunikationen blir effektivare. Jag delar också ut en kortfattad manual.
Därefter vill jag att du kör inledningen på en presentation, fem eller tio minuter. De flesta har någon presentation i datorn och behöver inte skriva något nytt.
Jag filmar, vi tittar och diskuterar vad som är bra och vad som kan bli bättre. Och så gör vi om och om.
Hittills, och det har hunnit bli ganska många nu, har alla som jag tränat blivit bättre. Visst, hur stora framstegen är varierar, men alla kan bli bättre.
Sverige har ingen vidare tradition på att tala inför publik. Vi tror at det ändå blir ok, även om vi någonstans inser att särskilt bra är det ju inte. Men vi kör på, vet att det är taffligt, men att det ändå hjälpligt går.
Jag förstår inte det. På samma sätt som vi inte bara vill kunna köra bil utan att meja ned trafikanter utan tar lektioner, så tycker jag att alla som ska stå framför en publik ska jobba med framförandet.
Det handlar om att nå fram med budskap. Det handlar om ditt varumärke och varumärket för det du representerar.
Om du kommer till mig och inte är nöjd så lovar jag pengarna tillbaka. Hittills har ingen bett om det.
Du når mig på willy@silbersteinab.se eller 070 606 26 00.