Träna dem som möter kunder

Häromdagen kontaktades jag av ett stort företag som vill att jag ska medieträna, eller kanske jag ska säga kommunikationsträna, deras kundtjänst.

Jag blev så glad. För jag har tänkt i exakt samma banor i flera år. Kundtjänster är så viktiga för varumärke och kommunikation. Deras medarbetare är de som pratar med dem som är något av det viktigaste för ett företag, kunderna.

Jag är övertygad om att träning av kundcenter är ett bra sätt att vinna långsiktigt förtroende. För så mycket är gemensamt med medieträning. Det handlar om att uttrycka sig begripligt, trevligt, avspänt. Allt detta strävar jag efter när jag medietränar,

Funderar du själv på medieträning? Hör av dig för ett förutsättningslöst samtal så kan jag förklara mer hur viktigt det är med medieträning – eller kommunikationsträning.