Utbildning i presentationsteknik – boka en kurs

utbildning i presentationsteknik
Willy Silberstein leder utbildning i presentationsteknik

Om jag skulle sätta en rubrik på den här texten blev det väl något om utbildning i presentationsteknik.
Dock är det (som med så många rubriker) bara en liten del av sanningen.
För visst, utbildning i presentationsteknik ger dig bra instrument för att göra en bra presentation inför publik.
Men det är så mycket mer. Jag har träffat flera som jag utbildat i presentationsteknik eller medieträning och som sagt att det var jättebra att få knepen, verktygen för att göra ett bra framträdande.
Men jag märker att utbildningen gav så mycket mer, har flera sagt och fortsatt: jag är bättre på att kommunicera också i en rad andra sammanhang. Det handlar om när jag pratar på jobbet, chefer säger att de blir bättre och tydligare ledare, andra intygar hur de vågar ta mer plats på ett möte.
Och det är inte så konstigt att listan blir lång. För vi kommunicerar ju under en stor del av vår arbetsdag, jobb är ju så mycket i ett sammanhang med andra människor.

Alla behöver utbildning i presentationsteknik

Jag tror att vi alla har mött chefer och medarbetare som inte är något vidare på att kommunicera. De presterar inte lika bra på jobbet, så enkelt – och svårt är det.
Låt mig passa på att berätta hur mina kurser i presentationsteknik läggs upp.
Vi börjar med teori. Jag ger en lång rad tips på saker man ska göra eller tänka på när man står inför en publik. I detta pass delar jag också ut ett kompendium med viktiga kom-ihåglistor.
Sedan får den eller de som tränas (mina kurser i presentation är både individuella och till grupper läs mer här) hålla en del av en presentation som jag filmar. Vi tittar, jag ger feedback och så gör vi om och om.
Jag törs utlova förbättringar, hittills har jag sett framsteg varje gång jag tränat någon.

Visst, framgångarna varierar, men de kommer.

Jag törs till och med utlova att den som inte blir bättre efter kurs hos mig får pengarna tillbaka. Det har jag lovat under ett antal år, ingen har bett om det. Jag har gott självförtroende.
Låter det intressant? Hör av dig för ett förutsättningslöst samtal, willy@silbersteinab.se eller 070 606 26 00.