Almedalen – here I come…

Det är några dar före dan. Eller snarare veckan, Almedalsveckan och många uppdrag för mig som moderator.

De senaste veckorna har varit intensiva för mig. Jag kontaktar varje talare inför alla seminarier, förklarar upplägg, hör mig för om det är något speciellt de vill ha fram, jag har ett nära samarbete med uppdragsgivaren så att deras frågor får rätt fokus.

Också i år har jag väldigt många moderatorsuppdrag; Tidningsutgivarna, Swedbank, Vattenfall, Rexel, Sveriges kommuner och landsting, Boston Consulting Group, PostNord, Region Halland, för dem alla gör jag 1-3 seminarier, det varierar.

Det som kanske gläder mig mest är att så många av mina uppdragsgivare kommer tillbaka sedan flera år. SKL började jag moderera för 2010, vi hade flera somrar tillsammans, tog ett uppehåll, men förra året kom SkL tillbaka och bad mig att moderera också sommaren 2017.

Andra som kommer tillbaka är Swedbank, Vattenfall, Rexel och Region Halland.

Jag tar det som ett kvitto på att jag gör ett bra jobb. Som moderator fokuserar jag på att alla ska förstå, jag är mån om ett bra tempo och en trevlig stämning.

Nu håller jag tummarna att också 2017 blir ett bra år för mig som moderator i Almedalen. Titta gärna förbi och se mig på scenen.